Katalog proizvoda

Rologrund ST

Maxima

ROLOGRUND ST je grubi silikatni temeljni premaz, mikroarmiran sintetičkim vlaknima i punjen kvarcnim peskom. Upotrebljava se za grundiranje mineralnih površina, pre nanošenja silikatnog dekorativnog maltera ROLOSIL-a ST. ROLOGRUND ST ogrubljava podlogu, odnosno povećava njenu hrapavost, što omogućava bolji prihvat završnih materijala. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati na MAXIMIX sistemu.
Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, očišćena od prašine, masnoća, trošnih delova i starih premaza. ROLOGRUND ST tonirati u približnu nijansu završnog maltera. ROLOGRUND ST nanositi valjkom ili četkom, u jednom sloju, pri čemu se može razrediti vodom do 10%. Vreme sušenja, pri optimalnim uslovima, je min. 24 časa. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +25°C. Ne sme se koristiti ispod +8°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine zaštititi najmanje 24 časa od spoljašnjih uticaja.
Potrošnja: Oko 140-160g/m², u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge.
Rok upotrebe i skladištenje: 9 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti. Držati van domašaja dece.
Ambalaza: 5kg, 25kg