Katalog proizvoda

Maxisil SN

Maxima

MAXISIL SN je silikonski prajmer namenjen za impregnaciju cementnih i cementno-krečnih fasadnih površina pre nanošenja silikonskih boja. MAXISIL SN se lako nanosi i kvalitetno impregnira podlogu. Premazane površine su ujednačene, ravnomerno se boje, manje upijaju, imaju poboljšanu adheziju završnih materijala i smanjuju njihovu potrošnju.
Površina mora biti: suva, nosivo sposobna, očišćena od prašine, masnoća, trošnih delova i starih premaza. Pre upotrebe MAXISIL SN razrediti vodom u odnosu 1:1. Nanošenje vršiti valjkom, četkom ili mašinom za špricanje, u jednom sloju. Vreme sušenja, pri optimalnim uslovima je min. 12 časova. Posle upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine zaštititi najmanje 12 časova od spoljašnjih uticaja.
Potrošnja: Od 100-150ml/m², u zavisnosti od hrapavosti i upojnosti podloge. 
Rok upotrebe i skladištenje: 12 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svetlosti.
Ambalaza:
1l, 5l, 18l