O nama

Spektar Sint d.o.o. Loznica

Spektar Sint d.o.o. je lokalna farbara koja se nalazi u ulici Vojvode Putnika 61A u Loznici, poslujemo dugi niz godina. Svojim uslugama pomeramo granice kvaliteta, kao i odabira distributera i odnosa prema svojim vernim kupcima. Poslujemo kao preduzeće za promet, usluge i završne radove u građevinarstvu.

U svojoj ponudi imamo asortiman raznoraznih proizvoda namenjenih:

  • Zaštiti i dekoraciji drveta
  • Zaštiti i dekoraciji metala
  • Zaštiti i dekoraciji zidnih površina
  • Zaštiti i dekoraciji podnih površina

Ukoliko želite da svoje zidove obojite u neku posebnu nijansu, to sa nama nije nikakav problem. Nudimo vam mogućnost miksovanja boja u raznim nijansama.

 Kod nas možete pronaći i sav vama potreban alat i pribor za krečenje i obavljanje drugih završnih radova. Naše najveće zadovoljstvo je naklonost naših kupaca koje smo zadobili u prethodnoj deceniji i koje smo uspeli da zadržimo bez obzira na njihove zahteve u pogledu asortimana, količine, rokova isporuke, a uz standardan kvalitet. Naše stateške partnere predstavljaju naši pouzdani i verni dobavljai među kojima su: JUB, Vitex, TIKKURILA - Zorka color, MARK, Izolirka, Duga, MAXIMA i još mnogo drugih.

Misija

Naša misija je da svojim kupcima obezbedimo na prvom mestu vrhunski kvalitetne, tehnološki savremene i ekološki prihvatljive naravno i cenovno konkuretne proizvode. Kao deo naše misije je i praćenje trendova u svetu, težimo ka najboljim proizvođačima i trudimo se da ostanemo konstatni u tome kao do sada.

Težimo da dostignemo veću ekonomičnost i efikasnost u ponudi proizvoda koje nudimo. Veoma smo orijentisani našim kupcima i njihovim zahtevima, pa po njihovim zahtevima vršimo proširenje asortimana proizvoda i stalno poboljšanje kvaliteta prodaje. Sastavni deo naše misije je dostizanje i učvršćivanje pozicije lidera u prodaji.

Vizija

Naša vizija je da uvek budemo poslovno uspešni uz uravnotežen ekonomski rast i zadovoljavanje očekivanja kupaca, dobavljača i zaposlenih. Da u budućnosti nastavimo sa uspešnim poslovanjem i da svoje tržište proširimo.

Sastavni deo naše vizije je i efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovni sistem, kao lider u prodaji svih vrsta građevinskog materijala i pružanju usluga svojim kupcima, dobavljačima. Takođe znanje i tehnologija, posvećenost kupcima i potrošačima, i kontinuirano ulaganje u građenje snažnih prepoznatljivih brendova su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

Zaštita životne sredine

 Životna sredina je skup činjenica prirodnih i otvorenih vrednosti čiji kompleksi međusobno čine prostor i uslove za život. Upravo to su uslovi, okolnosti i uticaji koji okružuju i utiču na razvoj života. Životnu sredinu čini svet prirode, koja je postojala mnogo ranije od predmeta i institucija koje je čovek izgradio koristeći tehniku, tehnologiju i nauku. Čime je se nažalost direkto ili indirektno narušilo stanje životne sredine.

     Zaštita životne sredine, podrazumeva skup razlicitih postupaka i mera koji sprečavaju ugrožavanje životne sredine s ciljem očuvanja biološke ravnoteže.
Ekološka odbrana je multidistancirana i treba da predstavlja trajnu obavezu svih članova društva. Njena multidistanciranost proističe iz činjenice što zdravlje, životna sredina i socijalni uslovi predstavljaju kompleks oblasti i problema koji su u stalnoj interakciji, briga o životnoj sredini je sa gledišta našeg društva prioritet od sveukupnog značaja za društvo.
Zdrava životna sredina je osnov za očuvanje ljudske egzistencije što je bitan faktor za nivo života stanovništva.
Kroz program zaštite životne sredine SPEKTAR SINT d.o.o. radi na širenju informacija o značaju efikasnog korišćenja energije i ograničenih prirodnih resursa.

.

Društvena odgovornost

    Društvena odgovornost za SPEKTAR SINT d.o.o. predstavlja način poslovanja. Smatramo da je naš cilj, kao neraskidivom delu društvene zajednice, da podržimo njen razvoj i jačanje, što se posebno odnosi na ranjive socijalne kategorije.
Svakodnevno brinemo o društvenim vrednostima, negujemo i ističemo značaj socijalno odgovornog poslovanja u svim segmentima našeg poslovanja. Težimo da sarađujemo sa zajednicom u rešavanju aktuelnih problema za opštu dobrobit, gde god je to moguće.
Naš doprinos društvu ispoljava se kroz brojne postupke u poslovanju, a tako i van njega.

.